1:a advent

Söndag, 1:a advent åååhh va mysigt! Dans ledig dag!

Jag och Jillbill tog tunnelbanan ner till hamnen o sprang längs hela wallstreet för att hinna med taxibåten till IKEA, men missa den precis. Men det gjorde inget eftersom det var klarblå himmel o solen värmde så gott, så vi tog en kaffe nere i hamnen o väntade tills nästa båt gick.

Väl på IKEA i Brooklyn kände man sig som hemma och vi irrade runt som två höns för att leta reda på juldekorationer och Glögg,pepparkakor mm=P
Man kan inte släppa iväg mig o Jill på sånna här uppdrag för vi bara handlar för mycket!! Vi var nästan rädda för Niko när vi kom hem för vi undrade vad hon skulle säga om alla våra juliga saker.. Det blev en SilvrigJulgran,röda julkulor, ljusslinga, glöggkoppar, mistelto,julig filt, glitter och mycket mycket mera.

Väl hemma igen stod Niko o Bella klara med maten o sen börja vi julstäda o dekorera hela lgh så den blev riktigt riktigt mysig(:
Vi hade bjudit hem lite folk på 1:a advent firande så vi var ca 15st i vår pyttiga lgh. Vi drack glögg åt pepparkakor, lussebullar,skummtomtar o godis...mums mums! Vi bakade alltså hur många lussekatter som helst o Oscar i trion gjorde sitt egna pepparkakshus!!
Blev en riktigt mysig kväll med charader och massa snack o skratt!

 


fiiiint pepparkakshus(:

Här under lägger jag upp en liten filmsnutt från tunnelbanan som jag alltid går var morgon o var kväll. O blir man inte glad när man hör denna härliga låt???:)

Lilla sjöjungfrun...
GLAD GLAD GLAD!

Idag har jag tagit 4klasser, wow vilken dans dag(6h dans)!! Började med hiphop där den manlige läraren använde högklackat!!så galet är det här i NY!hhaha
sen blev det balett med Hochmann(som vi hela tiden trott var ryss men tydligen är han polsk)har har även jobbat på malmöstadsteater och i stockholm, lite kul att veta kankse! han är en så söt men sträng gubbe, svårt för er att veta hur han låter när jag citerar honom, men han är så rolig!! idag sa han " Friends, you can not stand like this, you are standing like a dead tree like in central park" hahah
Därefter blev det Modernt och sen streetjazz.

planen för kvällen var egentligen att gå på salsakurs o sen salsaclub därefter men när vi kom hem o satte oss i soffan blev vi såå trötta så det blev en härlig tv kväll ist!

Puss o kram på er...


Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vilken mysig lägenhet! Ser såååå mycket fram emot att komma och besöka den =)

härligt att få en sån pigg låt på hjärnan... nere på botten, här e det toppen, simma och njuut... haha



Stor kram på dej /Frida

2009-12-01 @ 11:01:50
Postat av: jonni

wiii.. ska bli sååå roligt när ni kommer!! måste planera lite så vi hinner med MASSOR!!pusspuss

2009-12-02 @ 05:38:11
Postat av: Sara

gud vad mysigt ni verkar ha det gumman=) är rädd att du ska trivas för bra och inte komma hem till oss!;) hehe..PUSS

2009-12-03 @ 19:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0