Ny Vecka=)

Så då var det ny vecka igen!! Tiden går så fort, redan den 23november. Snart JUL!! Wii va mysigt det ska bli. Vi har en öppen brasa i vår lgh så när det börjar närma sig jul blir det eld i brasan och glögg eller varm choklad tsm med lite pepparkakor framför den..igår fick jag paket på posten från mamma o pappa!! tre söta julstrumpor som passar perfekt ovanför vår fina brasa=) kommer bli så mysigt! tack tack tack..

Igår var jag o Niko sååå duktiga. Vi städade hela lgh som var så smutsig och gick till affären o pantade alla flaskor. De har inga automater för att panta flaskor utan här står man ute på gatan, de öppnar ett fönster o de räknar hur många flsakor man har! hahha

68pant flaskor, gissa hur mycket vi fick för det?? 4 skrattretande $,(28kr) trodde vi skulle bli rika(: men vi gjorde iaf en god gärning för miljön och för vår lgh!!

Efter det tog vi tunnelbanan upp till Harlem för att stor handla i en billig mataffär. Vi handla så mycket så mycket mat att vi inte ens tänkte på hur vi skulle få med oss allt hem. Så 14påsar med mat blev en ganska komisk hem resa med många pauser på vägen för att inte armarna skulle trilla av! Till och med en tant som fråga om hon skulle hjälpa oss över vägen med några kassar!!hahha
Men väl hemma njöt vi när vi satte in allt i våra kylar och drömde om vilka goda middagar vi har framför oss=P

Senare på kvällen var vi på dans show på skolan och kollade på elever som uppträdde!! mycket konstiga uppträden men även mycket bra!! Det fanns både sång, balett, modernt, stepp, hiphop och teater.



Idag har jag haft hiphop 10-11.30,  balett 12-13.30 och jazzfunk 15-16.30!!Sååå KUL! men är så sliten i min kropp just nu måste försöka hitta en massör! Fick ett tips på en tjej som tar 250kr för helkroppsmassage i 1h!kan nog inte hitta bättre!! Just nu sitter vi o kollar på Grace and athomy o myser med lite yoghurt och russin=)

Sång lektion i morgon, ska bli skoj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0