Thanksgiving & utgång

I onsdags var vi på en riktigt riktigt AMERIKANSK restaurang med alla sorters hamburgare man kan tänka sig o jukebox med bara härliga gamla dängor(: där åt vi för att Alex(i trion) fyllde 21, därefter skulle vi egentligen åka skridskor men det började regna så det blev hemåt ist för snacks och snack!!



Thanksgiving i Torsdags. En jätte stor helgtradition här i USA(tom. så att vissa lärare var borta dagen innan för att laga till kalkonen)haha
På morgonen gick vi till Central park för att se på denna GIGANTISKA parad med alla dess möjliga figurer därefter gick vi hem o åt god brunch med ägg o bacon o kolla klart på paraden på tv ist! Sen blev det Pumpking paj bakning för mig o Jill(som väl belv sådär?)hehe eller vad säger du Jill? men en traditionellpaj så det var ju tvunget.. Vi var bjudna på middag hos en tjej från Schweiz, Brigette som bor i brooklyn. OJojoj vilken middag vi kom på!! riktig thanksgiving middag med en kalkon som var större än allt!
Kvällen var väldigt trevlig med god mat o vin sen åkte vi hem i god tid för att upp o dansa 10.00 dagen därpå=D



en groda till dig mamma(:




Tomten som nu sitter på MACY´S för att ta alla barns önskelister(vilket vi SKA göra)hahha
Niko frågade om han satt där under affärens öppetider eller dygnet runt!!SMART NIGUU!


central park i bakgrunden..








Fredagen var en härlig dans dag sen följde jag o Jill med våra engelska vänner ut på en club med toppen musik. Har inte varit ute så himla mycket änsålänge tycker jag så måste ju passa på o försöka hitta de häftiga ställena..

Lördag, Bella vår nya roomie anlände=) jätte härlig kompis till Jill o niko fr Strömstad som ska bo här i en månad!! jätte kul! Så vi tog en modern klass o en popping class sen träffade jag o seraina, borja, brad o hans flickvän(: mkt trevlig, vi tog en kaffe o kollade på när folk åkte skridskor i Bryant park.MYS!!!
Kvällen bestod av vin, ost, kex och lite oliver i vår lgh för att sitta ner o bara snacka o mysa:)




hörs snart igen.. Kram från en GLAD Jonni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0