Roof top. times square .

I lördags dansade vi till kl 20.30. Nog den roligaste dansen jag någonsin varit på, jazzfunk, Med läraren Murakami som gör koreografier till Lady gaga(:
därefter skulle det bli utgång, men tre små tjejer som vi var( jag, Jill o Niko) som inte känner till storstadens nattliv, googlade nightsclubs i new york. haha klubben LOTUS kom upp och vi satte oss i en taxi för att ta oss dit! leta o leta tills vi tillslut frågade några på gatan vart det låg. "It closed 1year ago" hahahha okeey!!
Satte oss i en ny taxi för att åka till ett annat ställe, då vi kom in kostade 40$ alltså 280kr..BIG NO NO!!
Så än en gång satte vi oss i en gul taxi för att åka tillbaka till den första gatan. Vi hamnade tillslut på Roof top med bra musik och utsikt över hela manhattan! Så under den kvällen satt vi nog 70% i taxi, så vi kallar det för taxiclubbin´!!


Jag.Jill.Niko

Söndag tog jag o Seraina en tripp för att se frihets gudinnan, dock hade båten slutat gå men vi såg den på långt håll!FINT! Vi gick på restaurang nere vid hamnen o åt super god lax! Äntligen någon god riktig mat:)Vi hade hur mysigt som helst. försökte även prata lite tyska!!

När vi kom hem, frågade tre killar från loftstel om vi skulle hänga med till Times square. KLART vi skulle! man kan ju inte sitta hemma när man är i New York. Så Times Squar det blev och en varm choklad från Starbucks!! kul att bara sitta o kolla på allt folk som rör sig omkring i stadens alla ljus!!

 

 

Seraina.Tim.Brad.Daan.Jag

 

Nu ska vi på balett, måste gå fortsätter sen!!=)


Kommentarer
Postat av: Claes

Hej igen!



Sitter just nu hos dina föräldrar och pratar om att de snart skall åka till dig och "The Big Apple".



Boka biljetter till "Blue man group" så de får se en riktig bra show när de är i NY.



Kul att följa dina aktiviteter och allt nytt du får uppleva...livet är kort och det är bara du som kan leva ditt liv och det verkar som du fattat vad det handlar om...

2009-10-16 @ 22:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0